Ігор Терехов озвучив терміни безпечного повернення в Харків

569 10.05 2022   22:49

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що для безпечнішого повернення мешканців та підприємців до міста потрібно почекати кілька днів та переконатися у відсутності масованих обстрілів та бомбардувань, інформує УНІАН.

Про це він сказав у ефірі інформаційного телемарафону.

"Вперше з початку російського вторгнення, ми вже другий день живемо без постійних обстрілів Харкова. Місто оживає на очах і починає працювати бізнес. Але, я хочу попросити у всіх бажаючих повернутись харків'ян та підприємців, почекати буквально кілька днів, поки наші мужні захисники витісняють російського агресора з території Харківської області", - наголосив Терехов.

Мер Харкова пояснив, що така обережна рекомендація щодо термінів повернення пов'язана з бажанням міської влади переконатися, що в місті буде безпечніше, а російські війська знову не почнуть масовану атаку ракетними обстрілами та бомбардуваннями.

"Я хочу, щоб жителі та підприємці вже будували плани про повернення до рідного Харкова. Але, водночас, прошу ще трішки почекати для безпечнішого повернення до міста", - наголосив Терехов.

Читайте также: Війська рф продовжили обстрілювати мирні оселі Харківщини - Синєгубов
Популярные новости