Тихановська привезла в США докази військової агресії Лукашенка

663 30.04 2022   21:29
ВВС

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська надала США докази участі режиму самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка в війні рф проти України.

Читайте также: Огневой удар по передовому командному пункту 2-й армии рф - минус генерал армии Симонов

"Я надала нову інформацію щодо Білорусі та розповіла їм про нашу стратегію, як перемогти Лукашенка; наша стратегія базується на виснаженні режиму Лукашенка.

Це масові докази запуску ракет з нашої території, переміщення російської техніки на території Білорусі. Це внутрішня інформація про якісь внутрішні розпорядження про розміщення на нашій території різної російської військової техніки.

Так, люди збирали цю інформацію протягом усього періоду війни. Вони добре задокументовані, і ми передали ці докази уряду.

Я лобіюю за Україну, за той факт, що якщо українці просять про певне спорядження, військову допомогу, треба її надати, тому що Україна бореться не лише за свою державу. Вони борються за демократичні цінності, за незалежність, а білоруси борються поруч з ними за свою незалежність також", - сказала Тихановська у "Голос Америки".

 

 

 

теги: Війна з РФ
Популярные новости