Індія відмовилась від закупівлі гелікоптерів рф МІ-17

165 17.04 2022   21:22
Фото - Getty Images

В Індії не захотіли купляти 48 вертольотів Мі-17 V5 в рф, щоб підтримати ініціативу уряду "зроби в Індії", інформує Українська Правда з посиланням на India Today.

Зазначається, що, прагнучи підтримати урядову ініціативу "Зроби в Індії", збройні сили країни вирішили скасувати плани з закупівлі ще 48 вертольотів Мі-17 V5 в рф. Високопоставлені джерела в уряді Індії повідомили, що рішення про скасування тендеру на 48 гелікоптерів було ухвалено задовго до початку вторгнення Росії в Україну і не має нічого спільного з війною, яку розпочала рф.

Тендер на 48 гелікоптерів Мі-17В5 був відкликаний у зв'язку із прагненням до власного виробництва. Тепер Індійські повітряні сили підтримуватимуть місцеву вертолітну програму. За словами джерел, Індія активно працює над націоналізацією оборонного сектора та в недавньому минулому призупинила або скасувала велику кількість контрактів на імпорт. 

Читайте также: Шкода було "Стінгера" на них витрачати, тому гвинтокрил рф Ка-52 збили звичайною "Іглою" - 93-тя ОМБр Холодний Яр
Популярные новости