Олексій Михайличенко: "Тварини можуть образитися, що їх порівняли з росіянами"

130 03.04 2022   15:30
Фото - Ольга Щербицкая

Перший віцепрезидент УАФ Олексій Михайличенко у коментарі для Футбол NEWS розповів, хто з російських футбольних колег зателефонував йому після нападу росії на Україну.

- Я багато спілкувався з багатьма гравцями, які грали в олімпійській, національній збірній, і в принципі дуже добре з ними спілкувалися. Але єдиний із росіян, хто мені зателефонував - це Ігор Скляров, який нині живе в Америці, Чикаго. Його дружина – відома гімнастка і вони працюють там давно, він у великому шоці. Після спілкування зі своїми одноклубниками, друзями з росії, він потім казав, що це більше Північна Корея, ніж росія.

Для нього це дуже боляче. Вони, певно, розуміють, що зі мною спілкуватися не бажано. Не буду більше говорити ні імен, ні прізвищ, бо вони вже не мають їх. Прізвища та імена у людей, а у тварин – немає. Ой, тварини можуть образитися, що їх порівняли з росіянами.

Про долю матчу плей-оф відбору ЧС-2022, в якому Україна має зіграти з Шотландією

- Ми реально не маємо можливості грати, але така ситуація, що у нас великий шанс потрапити на чемпіонат світу. Якщо суспільство прийме таке рішення, це буде перемога здорового глузду. На сьогодні не тільки ми потребуємо уваги світу, а й світ потребує нашої уваги. Це більше за футбольними мірками, але я гадаю, що буде добре, якщо збірна України буде на чемпіонаті світу. Навіть більше не з футбольної точки зору, а політичної, моральної, психологічної, - сказав Михайличенко.

Читайте также: Результати жеребкування ЧС-2022: Україна дізналася можливих суперників
Популярные новости