Джо Байден: "США мають намір надати Україні 500 мільйонів доларів прямої бюджетної допомоги"

161 30.03 2022   21:03
cnn.com

Президент США Джо Байден та Президент України Володимир Зеленський провели телефонну розмову, у якій обговорили поточну роботу Сполучених Штатів та їхніх союзників і партнерів щодо доставки військової, економічної та гуманітарної допомоги Україні та накладання серйозних витрат на Росію за її жорстоку агресію проти України, повідомляє офіційний сайт Білого дому.

Лідери обговорили, як Сполучені Штати цілодобово працюють над виконанням основних запитів України щодо надання допомоги в безпеці, критичний вплив цієї зброї на конфлікт, а також постійні зусилля Сполучених Штатів із союзниками та партнерами щодо виявлення додаткових можливостей для надання допомоги. Українські військові захищають свою країну.

Читайте также: Володимир Зеленський: "Українці не повинні гинути через те, що дехто не може знайти в собі сміливість передати Україні необхідну зброю""

Крім того, президент Байден поінформував президента Зеленського, що США мають намір надати українському уряду 500 мільйонів доларів прямої бюджетної допомоги. Він також переглянув додаткові санкції та гуманітарну допомогу, оголошені минулого тижня.

Президент Зеленський поінформував президента Байдена про стан переговорів України з Росією.

Читайте также: Новые санкции ЕС могут коснуться членов семей олигархов РФ

Источник: whitehouse.gov
Популярные новости