Андрій Павелко: "Завдяки підтримці Зеленського та Чеферіна роботи з будівництва комплексу для національних збірних розпочнуться вже наступного року"

516 10.12 2021   21:33
Денис Руденко, Footboom

Президент УАФ Андрій Павелко поділився враженнями від церемонії відзначення 30-річчя організації.

"Церемонія святкування 30-річчя Української асоціації футболу підсумувала досягнення і водночас поклала старт новому етапу нашого розвитку! У ньому ми маємо намір здійснити найамбітнішу мрію українського футболу - збудувати тренувальну базу для національних збірних. Я вдячний Президенту України Володимиру Зеленському і президенту УЄФА Александеру Чеферіну, які були гостями нашого свята, за те, що завдяки їх підтримці роботи з будівництва комплексу розпочнуться вже в наступному році! Також дякую Главі Держави за історичну презентацію цього проекту під час церемонії до 30-річчя УАФ!

Ще один наш незмінний пріоритет — це діти. Їх масове залучення до спорту та виховання нових зіркових українських футболістів! Ми продовжуємо проекти з розбудови футбольної інфраструктури, підтримку дитячих і юнацьких змагань. Рухаємося цим шляхом разом спільно з УЄФА, де вже високо цінують наші успіхи.

Окремо дякую іноземним гостями свята. Ними стали 32 партнери УАФ, що прибули на моє запрошення та розділилися з нами емоції ювілею - керівники УЄФА, представники Ради ФІФА, президенти, генеральні секретарі та віце-президенти різних національних асоціацій.

Я вкотре вітаю велику футбольну родину зі святом! І кожному її представнику — нашим Легендам, гравцям, тренерам, адміністраторам, президентам клубів, арбітрам, лікарям тощо — бажаю, щоб футбол віддавав вам стільки, скільки любові та сил ви даруєте йому!

Із 30-річчям, Українська асоціаціє футболу! Слава Україні!" - написав Павелко у себе в Facebook.

Популярные новости