Офіційно: "Олімпік" і "Кремінь" - у першій лізі, "Миколаїв" - у другій

2171 15.07 2021   15:27
Коллаж - Денис Руденко, Footboom

Сьогодні, 15 липня, відбулося засідання Центральної Ради, скликано президентом Професіональної футбольної ліги України Олександром Каденком із застосуванням сучасних засобів зв’язку. Центральна Рада розглянула три основні питання - кожне з них було прийняте за консенсусу засідання.

Офіційним мовником змагань чемпіонату України серед команд клубів першої ліги затверджено телеканал "Футбол 1/2/3". Відтепер матчі цього дивізіону будуть транслюватися як на телеканалі, так і на його офіційному акаунті в YouTube, який недавно досягнув числа 1 млн. підписників і встановив історичне досягнення не лише для спортивного мовлення України, а й континенту в цілому.

Члени ЦР ПФЛ проголосували за надання членства в ПФЛ ФК "Олімпік" (Донецьк) та включення цієї команди до складу учасників змагань серед першої ліги та виключення ТОВ "Футбольний клуб "Минай" Закарпаття" (Ужгород) зі складу ПФЛ у зв’язку з тим, що клуб залишився в змаганнях УПЛ.

"Кремінь" (Кременчук) виключено команду зі складу учасників змагань групи "Б" другої ліги, затвердивши цю команду у складі першої ліги.

МФК "Миколаїв" у той же час затверджено у складі учасників чемпіонату серед команд клубів другої ліги (група Б) у сезоні-2021/22 замість "Миколаїв-2" і виключено резервну клубну команду зі змагань. Також вирішено, що ФК "Тростянець" візьме участь у складі учасників змагань серед команд групи "Б" другої ліги.

Відповідні зміни внесено до календаря змагань ПФЛ (стежте за оновленням відповідних розділів офіційного сайту ПФЛ).

Був затверджений склад учасників серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону-2021/22 та встановлено склад усіх ліг.

Читайте также: Конференція ПФЛ: традиційний формат, 12 новачків, подальший розвиток маркетингу та трансляцій

Популярные новости