Стадіон "Ювілейний" в Сумах змінив власника

3096 30.12 2020   22:19
Фото - kartagoroda.com.ua

Журналіст ТК "Футбол 1" Дмитро Шпирко поділився цікавим інсайдом:

- Кінець 2020-го приніс гучну новину з Сум. Стадіон "Ювілейний" під завісу року змінив власника. Сьогодні державне підприємство "СЕТАМ" таки провело аукціон на 99,9% корпоративних прав головної спортивної арени Сумщини. Перемогу в торгах здобув учасник під "Номером 20" - товариство з обмеженою відповідальністю "Північ Агро Сервіс". Сума, що принесла перемогу, склала понад 8 мільйонів гривень.

Компанія "Північ Агро Сервіс", за моєї інформацією, має безпосередній зв'язок до флагмана українського аматорського футболу – ФК "Вікторія" (Миколаївка, Сумська область). Придбання стадіону саме цим клубом підштовхує до думок, про те, що на Сумщині готується дійсно серйозний футбольний проект. Із наступного сезону "Вікторія" планує йти в професійний футбол. І крок ііз придбання "Ювілейного" нині надає мовчазним планам власників клубу солідності та ваги.

На Миколаївку (це 30 кілометрів від Сум) варто звернути увагу. Тут народжується ще один достатньо потужний аграрний футбольний клуб. На відміну від кількох "старших" братів – у Миколаївці окрім амбіцій є поетапний план і готовність спершу будувати фундамент, а потім ставити завдання. Не даремно команда грала в аматорах поки готували належний інфраструктурний ґрунт. Сьогодні в історії клубу поворотний день. "Вікторія" тепер має 25-тисячну арену.

Що ж, не виключено, що за кілька років саме цей клуб привезе на вже свій "Ювілений" українську Прем'єр-Лігу. Без сумнівів, найкраща новина для футбольної Сумщини у 2020-му!

Популярные новости