Андрій Павелко: "Приємно було чути компліменти УЄФА на адресу УАФ"

2497 24.09 2020   16:53

Очільник УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook розповів про деталі засідання Виконкому УЄФА.

Перше "живе" засідання Виконкому УЄФА після більш ніж піврічної вимушеної перерви, викликаної пандемією COVID-19. В цей період ми бачились з колегами виключно в форматі відеоконференцій. Тому сьогодні було надзвичайно приємно зустрітись в Будапешті і обговорити ключові напрямки розвитку європейського футболу та робочі плани на майбутнє.

Звичайно ж, червоною ниткою порядку денного засідання стали різні аспекти футбольного життя в умовах обмежень, які наклала пандемія COVID-19. Приємно було чути від представників національних асоціацій інших країн компліменти на адресу УАФ щодо успішного завершення чемпіонату і Кубку України сезону-2019/20 за спортивним принципом і повернення вболівальників на трибуни там, де це дозволяє епідеміологічна ситуація.

Нагадаю, що від успішності проведення в тестовому режимі з вболівальниками сьогоднішнього матчу за Суперкубок УЄФА, залежатиме й перспектива повернення глядачів на трибуни в матчах Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Ліги націй. Тому дуже сподіваюсь на спад захворювань в Україні і бажаю всім міцного-міцного здоров’я та можливості якнайшвидшого повернення глядачів на міжнародні матчі!

теги: УЕФА УАФ
Популярные новости