Олександр Шуфрич: "Замість пітримки вболівальники нищать майно стадіону"

1209 16.01 2013   15:03

З 13 на 14 січня, коли більшість людей святкували Старий Новий рік, дехто в Ужгороді вирішив зустріти це велике свято по-своєму. З неділі на понеділок вандалами було знищено 4 секції огорожі стадіону «Авангард».

«Не знаю, мабуть, це наші вболівальники такі злі, що «Говерла» перебуває не на верхніх щабелях, а в хвості турнірної таблиці, замість того, щоб пітримати команду вони нищать майно стадіону», - так прокоментував цей інцидент віце-президент клубу Олександр Шуфрич.

Як зазначив директор стадіону «Авангард» Анатолій Салай , що в понеділок, 14 січня було виявлено понівечену огорожу. Одразу ж була створена комісія в складі представників відомчої охорони стадіону, міліції та представників дирекції стадіону. «Ми написали заяву до міліції, оцінили суму збитків. Нині пошуком зловмисників займаються правоохоронці», - повідомив Салай.

На думку директора стадіону, ймовірніше за все, це зробили відвідувачі нічного клубу, який розташований навпроти стадіону. «Хлопці поверталися додому після дискотеки, можливо не дотанцювали, або хильнули зайвого, то й вирішили продемонструвати прийоми карате на огорожі стадіону», – додав він.

В той же час генеральний директор клубу Іван Шіц під час зустрічі з журналістами запевнив, що на «Авангарді» розпочинається другий етап реконструкції. Зокрема, над трибунами буде встановлено дах, який захищатиме вболівальників від опадів та сонячних променів.

Популярные новости