Заява "1+1 media" щодо спортивного контенту на телеканалах групи

4274 19.08 2020   11:19
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Група "1+1 медія" зробила офіційну заяву щодо спортивного контенту на телеканалах, які входять до її складу. Пропонуємо повний текст заяви.

"Останнім часом у медіапросторі шириться різна інформація стосовно подальшої долі футбольних та інших спортивних подій на каналах групи "1+1 media". Хочемо прокоментувати, що наразі тривають перемовини з футбольними клубами про продовження співробітництва та обговорюються можливості укладання контрактів з рядом нових клубів, які виявили бажання співпрацювати з холдингом. Деталі перемовин є комерційною таємницею, тож будь-які заяви з цього приводу будуть зроблені виключно після їхнього завершення.

Також хочемо підкреслити, що станом на сьогодні не відбулося жодних змін ані у переліку спортивних програм, що транслюються чи виробляються групою "1+1 media", ані у складі творчих колективів спортивних проєктів. Проте, група розглядає різні варіанти, яким буде програмування спортивної тематики на каналах. Якщо будуть прийняті рішення щодо зміни контенту, то "1+1 media" проінформує про це глядачів в анонсах програм", - йдеться у заяві.

Відзначимо, днями деякі інформаційні ресурси поширили інформацію, що програма "Профутбол", яка входить до контенту групи "1+1 медія", може припинити існування, а випуск за 16 серпня був останнім.

Читайте также: Программа "Профутбол" за 16 августа 2020 года (Видео)

теги: Профутбол
Популярные новости