ПФЛ робить гру Yarche

1591 28.07 2020   13:26
Коллаж - Денис Руденко, Footboom

ПФЛ представить нову дизайн-систему ліги та чемпіонатів, праця над якою тривала більш як півроку.

- Ми поставили задачу створити новий візуальний стиль на основі базових констант - логотипів ПФЛ та чемпіонатів - і вивести комунікацію на новий рівень, - пояснює маркетинг-директор ПФЛ Світлана Рибакова. - Цього сезону популярність чемпіонатів значно зросла, ми вперше запровадили Офіційний м`яч, отримали бродкастера, і нам важливо підняти планку у боротьбі за увагу вболівальників.

Для роботи над проектом створення дизайн-системи ПФЛ обрала українське агентство YARCHE, яке має успішний досвід співпраці з провідними українськими та міжнародними брендами, серед яких TM Pepsi, Bosch, Sandora, Київстар, Фокстрот та інші.

- Ми вели роботу над двома повноцінними проектами. ПФЛ, як організація, отримає нову корпоративну стилістику. Але наш основний фокус - брендинг чемпіонатів, результати якого всі побачать наприкінці тижня, - Рибакова.

Для створення корпоративного стилю ліги команда YARCHE розробила паттерн, елементи якого можуть самостійно існувати на різних носіях для проявів бренду в офлайні та онлайні.

Читайте также: Первая лига. 27-й тур. Анонс матчей

Популярные новости