Суд залишив на свободі директора "ФФУ Продакшн", у компанії відреагували на подію

2219 07.04 2020   23:35
Официальній сайт ФФУ

Завод по виробництву штучних полів "ФФУ Продакшн" на офіційній сторінці у Facebook розмістив коментар щодо останнього рішення суду щодо керівника підприємства Андрія Бондаренка, якого відпущено під особисте зобов'язання. Чиновника, нагадаємо, підозрюють у заволодінні 9,42 мільйонів гривень бюджетних коштів.

"В той час, як сумновідомий прокурор Ковальов наполягав на арешті із розміром захмарної застави майже у 100 млн грн, суд порахував його аргументи, м'яко кажучи, притягнутими за вуха для задоволення його ж, необґрунтованих матеріалами справи, забаганок.

Описані вище реальні обставини та реальне судове рішення у справі про будівництво наших полів, вкотре дає нам підстави стверджувати про її замовний і повність безперспективний характер.

Тож ми, як підприємство, отримали поки що першу, однак точно не останню безапеляційну позицію суду, яка простою мовою звучить приблизно так: "суд не хоче брати участі у брудних сфабрикованих історіях зведення персональних рахунків таких собі невдах із єдиним в Україні та унікальним заводом виробництва найсучаснішого футбольного покриття", - йдеться у коментарі.

Також представники "ФФУ Продакшн" попросили деякі ЗМІ звертатися безпосередньо до керівництва для отримання необхідної інформації. Повністю текст коментаря дивіться нижче.

Читайте также: ФФУ Продакшн відповіла на звинувачення у справі "будівництво футбольних майданчиків"

Популярные новости