Новорічна листівка: Мирон Маркевич

3399 31.12 2019   16:20

FootBoom продовжує підводити підсумки у вигляді передноворічного анкетування. Сьогоднішній наш співрозмовник - глава комітету національних збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич.

Футбольні підсумки

Подія року: вихід підопічних Андрія Шевченка на Євро-2020 та тріумф збірної України U-20 на чемпіонаті світу у Польщі.

Іноземний футболіст року: Тайсон ("Шахтар").

Тренер року: Андрій Шевченко і Олександр Петраков.

Український "легіонер" року: Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті").

Молодий гравець року: Віталій Миколенко ("Динамо").

Відкриття року: луганська "Зоря".

Матч року: відбір до ЧЄ-2020 Україна - Сербія (5:0).

Розчарування року: львівські "Карпати".

Побутові підсумки

Фільм року: Іловайськ 2014. Батальйон "Донбас".

Книга року: Марті Перарнау "Еволюція Гвардіоли"

Подія з життя року: внучка почала ходити.

Страва року: деруни з грибами.

Пізнання року: ще одне підтвердження того, наскільки наша країна красива. Побував у всіх регіонах, починаючи зі Сходу і закінчуючи Заходом. Хочу відмітити, що вперше в житті потрапив до Путивлю на матч пам'яті Андрія Гусина. Для мене це місто стало справжнім відкриттям. Я багато де був, але такої краси, як там не бачив.

Позитив року: все, що зв'язано з моєю сім'єю, а також те, що наші збірні - національна та U-20, показали серйозні результати.

Новорічне

Головна страва на вашому новорічному столі: ще не в курсі. Про це знає більше моя дружина.

Без чого не буде Нового року: шампанське обов'язково буде.

Новорічна пісня: люблю Елвіса Преслі. Напевно, щось буду слухати з його альбому "Elvis’ Christmas Album".

Новорічний фільм: немає. Дивлюсь розважальні українські програми.

Новорічна традиція: нічого особливого немає. Як у всіх людей.

Найбільш пам'ятний Новий рік: у 2015 році зустрічали з дружиною свято у Флоренції. Взагалі, дуже люблю це місто. Водій, який нас возив на екскурсії був палким уболівальником. Коли він нас відвіз у аеропорт і ми мали відлітати до України... До, речі тоді у Лізі Європи у весняну частину пробилися "Фіорентина" і "Дніпро", то він побажав, щоб ми з "фіалками" зустрілися у фіналі. Тому я це дуже добре запам'ятав. Але так сталося, що "Фіорентина" не вийшла до фіналу, а ми потрапили.

Якби вас запросили на костюмовану вечірку, у якому наряді пришли б: скоріш за все, піратом.

В костюмах яких персонажів ви приходили на Новий рік у школі: в той час із костюмами було дуже важко. Інші часи, розумієте? В 1958 році я пішов до школи. 60-ті роки... щоб послухати "Бітлів" (The Beatles - британський біт-рок-гурт, створений у Ліверпулі), ми закривалися десь там у кабінетах і крутили їх пісні "втіхаря" на бобінах. Вони були заборонені. То було для нас найбільше щастя. Це зараз все легко і доступно. А тоді нас за це ганяли.

Найдорожчий подарунок: дружині на 60 років подарував дорогий перстень. У неї 5 грудня день народження, а 22 грудня день святої Ганни. Ось на ці дати припадають основні дарунки. Що стосується Нового року, то даруємо один одному якісь дрібниці: рукавиці чи шалики. Нічого особливого.

Як плануєте зустріти майбутній Новий рік: дома у сімейному колі.

Щоб ви загадали в новорічну ніч: хочеться повернутися до активної тренерської роботи. Це моя мрія на наступний рік. Можна і з нуля почати, але щоб у президента клубу були серйозні наміри.

Популярные новости