Мирон Маркевич: "Я отримую 729 тисяч? У мене є зарплата в УАФ, але це зовсім не такі суми"

4444 10.12 2019   14:34
Фото - Денис Руденко, Footboom

Координатор національних збірних України Мирон Маркевич розповів Stargorod Sport, чи правда він отримує зарплату в розмірі 729-ти тисяч гривень на місяць.

- 729 905 гривень. Деякий час тому опублікували суму, яку ви нібито заробляєте на місяць. Наскільки вона близька до істини?

- Я здивований, що не написали 1 мільйон 700 тисяч. По-перше, там абсолютно інша сума. По-друге, я віддав свої іміджеві права. Маю на це право. Мені платить фірма зовсім не з Федерації футболу (нині УАФ — прим. ред.). За ці іміджеві права. Вони можуть використовувати моє прізвище, ім'я і так далі. Нехай любителі рахувати чужі гроші заспокояться і рахують свої (сміється).

- Ви взагалі не отримуєте грошей від УАФ?

- Ні, у мене є зарплата, але це зовсім не такі суми, які там пишуть. А взагалі, нехай любителі рахувати гроші приїдуть до мене в Винники. Я їм покажу, скільки я за свій рахунок побудував для дітей полів. Штучних, трав'яних. Нехай собі прикинуть їх вартість і заспокояться.

- Після оприлюднення цієї інформації не відчули іншого ставлення від людей? Судячи з коментарів, люди були шоковані...

- Я розумію, що в наш час такі суми... Я не хотів про це розповідати. Але якщо вже мене зачепили... Нехай зі мною на Схід поїдуть. Я їм покажу, скільки я казарм відремонтував. Хлопцям купив протези. Скільки в Харкові я зробив ремонтів в лікарнях, дитячих садах, школах. Є люди, які все зрозуміють.

Читайте также: Мирон Маркевич: "Якби Лєднєв менше на полі розводив руками, користі від нього було б більше"

Источник: sport.ua
Популярные новости