Федора Шпига переобрано президентом ААФУ

1952 20.11 2019   19:49
Фото - УАФ

19 листопада в Домі футболу відбулася VII звітно-виборна конференція Асоціації аматорського футболу України. Основні питання порядку денного стосувалися оцінки роботи ААФУ за звітний період, обрання керівництва асоціації та виконавчого комітету.

Всім учасникам конференції підготували сюрприз: ілюстровані книги з детальною інформацією із життя аматорських клубів. Тут можна знайти найрізноманітнішу статистику, склади команд, символічні збірні, інтерв`ю!

"Аматорський футбол - частинка цілісного організму українського футболу, -зазначив перший віце-президент організації Олександр Каденко.- Одна з снов - всеукраїнський турнір "Шкіряний м’яч". Гравці національної збірної країни - Віктор Коваленко, Мар’ян Швед – свій зірковий шлях починали саме із "Шкіряного м’яча", як і деякі чемпіони світу у складі юнацької збірної України.

Був заслуханий та затверджений звіт Ревізійної комісії, а потім делегати одноголосно проголосували за нового-старого президента ААФУ – Федора Шпига. До керівного складу також увійшли перший віце-президент Олександр Каденко, та віце-президенти: Андрій Біба та Тарас Клим.

- Дякую вам за високу довіру. Також дякую за ту співпрацю, яку ми проводимо багато років. Любов до футболу є фундаментом того, що ми робимо. Нема нічого кращого, коли людина займається справою, яку любить. Важливо, що не стоїм на місці, а постійно шукаємо нові підходи до розвитку футболу. Всі разом дуже пишаємось, коли в нашому футболі є перемоги. Але крім перемог – наша місія полягає у вихованні молоді, пропагуванні здорового способу життя, - зазначив Федір Шпиг.

В цілому роботу асоціації визнали задовільною. Делегати ділилися досвідом, підіймали наболілі питання. В тому числі щодо якості суддівства, обговорювали різноманітні організаційні моменти.

До участі у конференції долучився також президент УАФ Андрій Павелко, який привітав всіх делегатів та гостей, а також не шкодував теплих слів під час нагородження відзнаками.

Популярные новости