Збірна України серед ветеранів - володар "Кубку Легенд"! (+Фото)

2169 31.10 2019   13:50
Фото - centernews.com.ua

Напередодні матчу "Динамо" – "Шахтар", команди "Національної збірної України серед ветеранів" та "Збірна журналістів України" взяли участь в благодійному матчі за "Кубок Легенд українського футболу", інформую Центр новин.

Вболівати за команди на матч приїхали діти-переселенці зі Сходу України, військові та ветерани АТО. Організаторами матчу виступили: Українська асоціація футболу, ТОВ "Агробізнес", Асоціація ветеранів футболу України, Українська Прем’єр-ліга та Інформаційне агентство "Центр новин".

Інформаційні партнери матчу стали: "5 канал" та телеканал "Київ".

Спонсори матчу: корпорація "UKRAVIT" та компанія "Атлас Інтернешнл компані".

Вже традиційно матч розпочався з Гімну України у виконанні оркестру Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Герої Крут.

Ну, а наші команди, які напередодні пообіцяли глядачам футбольне шоу, виконали свою обіцянку.

В першому таймі здавалось сили були рівними, Ветерани загострювали атаки, а журналісти не давали вийти суперникам вперед. Але ситуація змінилась на 32-хвилині. Невдалий вихід з воріт голкіпера журналістів, привів "круглого" в ближній кут воріт. Відзначився голом Андрій Хомин.

У перерві матчу задоволеними залишились діти-переселенці, вони отримали від Генерального директора корпорації "UKRAVIT" Віталія Ільченка футбольну форму та білети на топ-матч Кубку України "Динамо" – "Шахтар".

"Діти, Ви наші найбільші вболівальники! Дякую Вам за те, що завітали на матч і вболіваєте за наші українські команди. Впевнений в тому, що скоро в Україні настане мир, серед Вас виростуть нові футбольні зірки", – відзначив Ільченко.

Але на цьому подарунки не закінчилися, Перший Віце-президент УАФ Вадим Костюченко подарував дітям-переселенцям футбольні м’ячі, спорядження та передав вітання від Президента УАФ Андрія Павелка, а також запрошення на матчі Національної збірної України.

Другий тайм розпочався з швидкого гола, вже на 38-ій хвилині рахунок в матчі збільшився завдяки голу Сергія Шищенка.

А ще за десять хвилин, ветерани Національної збірної України святкували впевнену перемогу завдяки голу Сергія Нагорняка – 3:0.

Журналісти декілька разів створили небезпечні моменти біля воріт суперника, але ті впевнено виконували настанови головного тренера Анатолія Дем’яненка, і не пропускали.

У церемонії нагородження взяли участь Перший Віце-президент УАФ Вадим Костюченко, Генеральний директор корпорації "UKRAVIT" Віталій Ільченко та шеф-редактор ІА "Центр новин" Ольга Витак.

"Вітаю Ветеранів Національної збірної з перемогою. Пам’ятайте, що граємо ми насамперед для наших маленьких вболівальників, вони наші головні глядачі. Сьогодні мета матчу була виконана, і головна перемога дісталась нашим дітям", – сказав Костюченко.

Віталій Ільченко звернувся до Збірної журналістів, і зазначив, що головні перемоги команди попереду.

"Знаю, що упродовж кількох років у різних містах України, Ви берете участь в благодійних матчах, в яких грають збірна журналістів та команди ветеранів футболу. Головна їхня мета — привернути увагу громадськості до труднощів, які переживають діти-переселенці зі Сходу України. Впевнений, що скоро настане мир, і ми разом з Вами будемо святкувати перемогу не тільки на футбольному полі", – сказав Ільченко.

Шеф-редактор ІА "Центр новин" Ольга Витак вручила подяки за допомогу в організації матчу: УАФ, УПЛ, ТОВ "Агробізнес", Генеральному директору корпорації "UKRAVIT" Віталію Ільченку та директору компанії "Атлас Інтернешнл компані" Тимуру Самосудову.

"Такі зустрічі легенд українського футболу з журналістами завжди викликають інтерес у наших глядачів. Ми раді, що і сьогоднішній матч викликав ажіотаж, ми стали свідками справжньої боротьби на полі та побачили щасливі посмішки наших дітей. Для таких моментів ми працюємо", – відзначив Самосудов.

Національна збірна України серед ветеранів – Збірна журналістів України 3:0

Голи: Хомин, Шищенко, Нагорняк

Національна збірна України серед ветеранів: Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Олег Собуцький, Едуард Цихмейструк, Віталій Рева, Геннадій Медведєв, Святослав Сирота, Богдан Шершун, Юрій Максимов, Сергій Шищенко, В’ячеслав Свідерський, Андрій Хомин, Віктор Уляницький, Олександр Венглинський, Андрій Оксимець, Володимир Бондаренко, Віталій Самойлов, Віталій Мандзюк та Микола Іщенко.

Головні тренери: Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський! Президент команди: Олег Собуцький.

Збірна журналістів України: Ігор Циганик, капітан, 2+2, Узунов Іван, Українська правда, Ситник Сергій, Футбум, Вадим Дробашко, ІА Центр новин, Твардовський Ярослав, Динамоманія, Володимир Шемулянський, UA Перший, Дмитро Дєнков, Економічна правда, Олексій Мачуский, ЗІК, Владислав Кабанюк, ІА Центр новин, Тимур Самосудов, Атлас, Дмитро Саркіс, Полтавщина спорт, Гапоненко Олександр, Спортарена, Богдан Машай, Прямий.

Президент і головний тренер команди Ольга Витак

Головний арбітр: Анастасія Резнік.

Асистенти: Світлана Грушко, Єлизавета Настушенко

Популярные новости