Андрій Павелко: "2019 рік став одним з найуспішніших для українського футболу за всю історію"

1380 17.10 2019   18:52
Фото - Денис Руденко, Footboom

Очільник УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook поділився емоціями від виходу національної команди країни на Євро-2020.

- 2019 рік став одним з найуспішніших для українського футболу за всю історію. І це після яскравого 2018-го, коли в Україні пройшов один з кращих фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, а національна збірна стала переможцем групи в першому розіграші Ліги націй! Нами виконані обіцянки щодо будівництва 50 стадіонів і 2000 футбольних майданчиків по всій Україні, а регіональні федерації отримали вже більше 120 тис. м’ячів. Українська асоціація футболу утримує загалом 21 збірну, які виступають на різних міжнародних змаганнях. І хоча протягом вже майже двох років проти нашої команди ведуться численні замовні кампанії і висуваються фейкові звинувачення, нам вдалося добитися нових і дуже серйозних результатів.

Це перемога на чемпіонаті світу юнацької збірної U-20 під керівництвом Олександра Петракова (як і обіцяв, всі футболісти збірної до кінця року отримають за чемпіонські медалі рекордні за всю історію преміальні). Також бачимо супер-успішний виступ національної збірної України під керівництвом Андрія Шевченка в кваліфікації до Євро-2020. Хоча, після невдалого відбору до ЧС-2018 нас багато критикували, вимагаючи заміни головного тренера збірної.

Ми переможцями вийшли з абсолютно надуманої справи Мораеса, в якій наші суперники, за підтримки окремих осіб з України, прагнули забрати в збірної здобуті у чесних футбольних двобоях 4 очки. Щиро дякую кожному співробітнику і пишаюсь командою, яку ми створили і яка протягом всього цього часу працює в Українській асоціації футболу, щодня доводячи свою ефективність! Найкраще результат цієї роботи ілюструють щасливі обличчя вболівальників, зокрема, на матчі Україна-Португалія! Велике дякую кожному вболівальнику за віддану підтримку збірної, дякую команді, футболістам і тренерам! Це наша спільна перемога! Слава Україні!!!

P.S. Фото "Емоції після…"

Популярные новости