Академія "Aspire" (Катар) - в гостях у "Динамо"

2035 27.08 2019   21:02

Офіційна делегація відомої спортивної Академії "Aspire", яка базується в Катарі і вважається найбільшою і найбагатшою в світі, перебуває в гостях у "Динамо", інформує офіційний сайт "біло-синіх".

Очолив делегацію Файзел Фаді - відомий катарський футболіст і менеджер Академії, який, разом зі своїми підопічними, відвідав матч чемпіонату УПЛ на "Олімпійському" проти "Олімпіка". В рамках візиту у відповідь в Україну прибули юні футболісти трьох вікових груп, а також 28 фахівців персоналу. На УТБ "Динамо" в Віті-Литовської вони проводять тижневий навчально-тренувальний збір.

В цілому, вже два з половиною роки діти працюють за методологією Академії "Атлетика" з Більбао, яку, в свою чергу, намагаються прищеплювати гравцям координатори Едуард Томоруа і Джонатан Кабанелас.

До 28 серпня юні катарці працюватимуть на полях бази "Динамо", де закладають фундамент фізичної підготовки на сезон, а також багато часу приділяють тактиці. Спарингів з однолітками з динамівської академії не заплановано.

Нагадаємо, що в лютому 13-річні і 14-річні динамівці брали участь в міжнародному турнірі в Катарі, де і вдалося налагодити дружні відносини і поділитися досвідом.

Популярные новости