ДЮФЛУ. U-15. Фінал. "Шахтар" - "Карпати" 3:2. Видовищно та результативно

1570 30.06 2019   22:11
Фото - УАФ

Київ. НТК ім. В. Баннікова
30.06.2019

Фінал

"Шахтар" — "Карпати" 3:2

Голи: Лосенко 22, Борисенко 43, Христенко 69 - Добрянський 19, Холод 65

"Шахтар": Барченко, Чуйко, Христенко, Дудолад, Булеза, Лосенко (Сігєєв, 70+3), Удод, Пушкарьов (Мурадян, 68), Глущенко (Распутько, 68), Борисенко (Лещинський, 70), Уваров (Яременко, 36).

"Карпати": Герета, Кітела (Петришин, 46), Слюбик, Холод, Важинський, Варфоломєєв, Добрянський, О. Федор (Галикін, 56), Пастух, Столярчук (Янко, 66), Бобик (А. Федор, 57).

Арбітр: Анатолій Ухов.

Фінальна гра виявилася дуже напруженою та результативною. Свій настрій на вирішальний поєдинок обидві команди показали вже в дебюті. На 4-й хвилині гарну атаку "Шахтаря" ударом низом завершив Глущенко, але надійно зіграв воротар львів’ян. Одразу після цього завдав удару Пушкарьов — знову у грі був голкіпер Герета. На 10-й хвилині вже "Карпати" показали зуби, а на 19-й львів’яни навіть вийшли вперед. Удар Бобика головою після подачі з флангу кіпер парирував, але Добрянський замкнув дальню стійку. Утім, програвали гірники недовго. За три хвилини рівновагу відновив Лосенко.

У гарному темпі і з гострими моментами команди почали й другий тайм. На 43-й хвилині донеччани вийшли вперед — гол красивим ударом із-за меж штрафного в дальній лівий кут забив Борисенко. "Карпати" не здалися. На 65-й хвилині Віталій Холод замкнув простріл на дальній стійці. Здавалося, на вболівальників чекає серія післяматчевих пенальті, але тут уже свій характер проявили гірники, і на останній хвилині основного часу Христенко забив переможний, "золотий" м'яч.

Після матчу індивідуальними нагородами були відзначені:

Кращий воротар: Денис Барченко ("Шахтар);
Кращий захисник — Богдан Слюбик ("Карпати");
Кращий півзахисник — Іван Лосенко ("Шахтар");
Кращий нападник — Ігор Горбач ("Динамо");
Кращий гравець фінальної частини — Олег Пушкарьов ("Шахтар").

Матч за 3-є місце

"Скала" (Моршин) — "Динамо" (Київ) 0:2

Голи: Філатов 25, Горбач 36

Популярные новости