ПФЛ визначила найкращі прес-служби

1816 27.06 2019   14:58
Коллаж - Денис Руденко, Footboom

За підсумками змагань сезону-2018/19 ПФЛ визначила сім найкращих прес-служб, а також переможця в номінації "Премія Сергія Панасюка". Представники клуби отримали відзнаки під час Конференції ПФЛ, що відбулася сьогодні, 27 червня.

Найкраща прес-служба футбольного клубу – ФК "Металіст 1925"

Харківський клуб недарма має величезну аудиторію в інтернеті та на стадіоні – це все результат вдумливої та системної роботи всіх людей у клубі, які займаються взаєминами з громадськістю, організацією вболівальників, маркетингом та сучасними матчдей-івентами. Відзначаємо прес-службу ФК "Металіст 1925" за фундаментальну роботу на всіх напрямах – і в соцмережах, і на офіційному сайті, і в зв’язках із громадськістю. Офіційні ресурси клубу задають високий стандарт, використовуючи класичні жанри (інтерв’ю, звіти, текстові й відео-онлайни), а також впроваджуючи сучасні можливості донесення інформації до тих, кому небайдужий "Металіст 1925".

Найкращий фотограф – Сергій Левицький (МФК "Металург")

Фоторепортаж як мистецтво – на щастя, змагання ПФЛ можуть похвалитися таким явищем. Фотозвіти запорізького клубу з матчів передають у всій різнобарвності життя клубу, ті неповторні емоції, які вирують на "Славутич-Арені", а також представляють матч у всій його різнобарвності.

Найкращі соцмережі – ФК "Минай"

Закарпаття скучило за професіональним футболом, а сильний виступ ФК "Минай", який з першої спроби підвищився в класі напряму, сприяють футбольному буму в краї. В цьому плані стає в нагоді якісна робота клубу в соцмережах. Своєчасне інформування про клубне життя, барвисті фото- та відео-репортажі, а також ексклюзиви – це все доступно фанам і фахівцям.

Найкращий відеоконтент – ФК "Інгулець" (Петрове)

Перший вихід у фінал Кубка України – історичне звершення, а сам ФК "Інгулець" – прогресуючий футбольний клуб. Добре, що літопис його ведеться не лише в площині друкованих видань чи інтернет-сторінок, а й через якісний, спеціально підготований візуальний контент. Відео від "Інгульця" динамічні, зняті з різних ракурсів різними камерами (включаючи дрон), а тому зберігають на пам’ять неповторні миті успіхів команди.

Прогрес сезону – МФК "Миколаїв"

Новий веб-сайт, стрімкий прогрес соцмереж (особливо у "Твіттері", де аккаунт клубу став подією, обговорюваною всією інтернет-спільнотою) – все це дозволяє говорити, що миколаївський клуб досяг прогресу. Очікуємо й подальшої роботи на такому ж рівні, і навіть покращення – велике місто й великі завдання клубу до цього спонукають.

Найкращий сайт – ФК "Гірник" (Кривий Ріг)

Криворізький "Гірник" вирізнявся якісною роботою прес-служби ще під час першого заходу в ПФЛ, а після повернення в наші ліги не лише зберіг все найкраще, а й запропонував багато нового. У сайту "Гірника" варто вчитися системності. Особливо – зразково подане меню ігрового дня (включаючи текстовий онлайн, звірений офіційний протокол, звіт, інтерв’ю та мультмедіа), історична складова та обов’язкове висвітлення кожної значущої події в житті клубу. Це веб-сайт, на який можна рівнятися.

Найкраща програмка – ФК "Агробізнес" (Волочиськ)

Увесь сезон-2018/19 тривав конкурс на найкращу програмку чемпіонату в першій та другій лігах чемпіонату України. Журі ПФЛ визначило найкращу – за оригінальність та глибину висвітлення кожного матчу найкращою визнали програмку ФК "Агробізнес". Її укладач Василь Водарський, відомий як літописець футболу Тернопільщини, вже давно, фактично з часу перших кроків клубу на всеукраїнській арені, веде його історію й інформує щоденне життя. Тому його програмки вирізняються блискучим оформленням, глибиною та актуальністю. Недарма саме пан Водарський готував програмку до супер-фіналу другої ліги 2018 року, одну з найкращих в новітній історії ПФЛ.

Премія Сергія Панасюка – Василь Гнатюк (Кривий Ріг)

Цього року премії, започаткованої ПФЛ та підтриманої родиною Сергія Панасюка, удостоєний історик футболу із Кривого Рогу Василь Гнатюк. 64-річний уродженець Дніпропетровщини є автором більш як 150 книг та довідників з історії вітчизняного футболу, виступає співавтором знаменитого статистичного довідника "Футбол України", описав весь історичний шлях ФК "Кривбас" (Кривий Ріг) і є літописцем нинішнього ФК "Гірник" (Кривий Ріг). Історіографію вітчизняного футболу поповнили масштабні розвідки Гнатюка в царині збірних, відображення "Україна і світ", а нещодавно він започаткував випуск багатотомної історії другої союзної ліги.

Читайте также: "Інгулець": про відпустку та плани на збори (Відео)

Популярные новости