В Красилові відбувся щорічний турнір пам’яті Якова Горбачова (Фото)

1757 22.12 2018   18:57

У місті Красилів, що на Хмельниччині, відбувся традиційний (вже 16-й(!)), турнір пам’яті Якова Давидовича Горбачова – знакового та шанованого для Хмельниччини тренера. Саме він виховав гравця "Динамо" та збірної України, а в подальшому і успішного тренера Сергія Ковальця.

У змаганні приймали участь команди ветеранів Шепетівки, Рівного та Житомира. Разом з господарями в турнірі в одне коло виявляли переможця футболісти, які ще не так давно грали за команди майстрів в різних професійних лігах України. Рівень майстерності приємно здивував багатьох вболівальників, які завітали на турнір, щоб побачити своїх кумирів.

І хоч в подібних турнірах перемога відходить на другий план, місця розподілилася наступним чином: "Случ" Красилів, "Темп" Шепетівка, Верес Рівне та команда Житомира.

Після закінчення змагань команди отримали нагороди, які надали організатори та Хмельницька федерація футболу. Долучився до нагородження і ФК "Олександрія", який був представлений тренером команди Віталієм Перваком та гравцем Кирилом Ковальцем.

Популярные новости