ФК "Львів" вперше в історії проведе кіберфутбольний матч

1503 15.09 2018   17:15
gazeta.lviv.ua

ФК "Львів" вперше в історії вирішив долучитися до проведення кіберфутбольного матчу, інформує прес-служба клубу.

Відбудеться ця подія 16 вересня о 18:00 у приміщенні Музею футболу ФК "Чорноморець" в Одесі. Кіберфутбольна зустріч буде між гравцем "Чорноморця" Рустамом Ахмедовим та Павлом Апеньком, який представлятиме "синьо-золотих левів".

Львів’янин Павло Апенько вже рік займається кіберфутболом і на літньому турнірі, організованому "Чорноморцем", потрапив до вісімки найкращих учасників змагань. Відтепер талановитий кіберспортсмен захищає кольори "синьо-золотих левів" і вже цього вікенду, напередодні матчу 8-го туру УПЛ між "Чорноморцем" та "Львовом", спробує продемонструвати свою майстерність у грі з представником "моряків".

"Хочу, щоб в Україні кіберфутбол розвивався активніше, адже в країні чимало хороших гравців. Але цей напрямок лише починає робити перші серйозні кроки. До цього моменту з професіональних клубів лише "Чорноморець", "Ворскла" та "Десна" приділяли увагу кіберфутболу. Приємно, що до когорти клубів, які йдуть у ногу із часом, долучився й ФК "Львів", кольори якого я представлятиму у майбутній грі в Одесі", – резюмував Павло дебют львів’ян у вітчизняному кіберфутболі.

Читайте также: Реванш в Чернигове, чёрная полоса "Динамо" и другие интриги 8-го тура Премьер-лиги

Популярные новости