Олексій Хахльов: "Верес" має стати чимось середнім між баптистською церквою і політичною партією"

3771 15.09 2018   08:14

Президент "Вереса" Олексій Хахльов в інтерв'ю MYRIVNE розповів про спільне управління клубом з Богданом Копитко.

"Для 99% людей партнерство "Вереса" з Копитком було помилкою, але в історії залишиться перемога над "Динамо" і історичний прохід в УПЛ. Для нас великий плюс - колосальна впізнаваність бренду "Вереса" в Україні. Була чітка позиція партнера, який прийшов і сказав: бюджет команди 20 млн гривень, принось 11 млн і сідайте розповідайте, як потрібно жити. Поки ви приносите тільки 10%, ми почуємо вашу думку, але будемо робити в залежності від формату фінансування.

Другий раз на ці граблі ми не станемо, тому що це вже буде доля. Це був досвід. Будь-яка людина, який дає фінансування, має право приймати рішення. І Богдан Копитко міг прийняти теж будь-яке рішення аж до того, щоб повісити замок на "Вересі". Спочатку Копитко належав 61% клубу. Хоча я щиро був переконаний, що треба 50 на 50, але його радники, які не відчували краси цієї ідеї, вважали, що це буде патова ситуація, коли будь-яке питання може бути заблокований однією зі сторін. Років п'ять тому про "Верес" в інших місцях взагалі не говорили. "Верес" зараз впізнаваний бренд.

Нам потрібно, щоб 99% людей, навіть в Рівненській області, були категорично налаштовані проти "Вереса", і щоб залишився 1%, хто добре ставиться - і тоді ви отримаєте успішний футбольний клуб. Тоді ми отримаємо аншлаг на домашніх матчах, а це означатиме незалежні джерела доходу. "Верес" має стати чимось середнім між баптистської церквою і політичною партією ", - сказав Хахльов.

Читайте также: "Без цензури" - Олексій Хахльов про ситуацію і фінансування "Вереса" (Відео)

Популярные новости