Збірна України обіграла Грузію в матчі легенд

2178 17.06 2018   08:30
ffu.ua

Товариський матч. Збірні серед ветеранів (два тайми по 35 хвилин)

Україна — Грузія — 3:1 (2:0)

Голи: Косирін (12, 34), Собуцький (70) — Амісулашвілі (50).

У складі збірної України на поле виходили: Рева, Вірт, Федоров, Єзерський, Шершун, Маркевич, Косовський, Шевчук, Попов, Шелаєв, Цихмейструк, Павелко (к), Олександр Венглинський, Собуцький, Нагорняк, Косирін, Ващук, Оксимець, Самойлов, Максимов.

16 червня на "Арені Львів" збірні ветеранів України та Грузії провели товариський поєдинок, який закінчився перемогою господарів із рахунком 3:1.

Матч на львівському стадіоні став уже четвертим між цими командами за останні два роки. І головне в подібних зустрічах — не рахунок на табло, а товариський характер ігор, переконаний президент ФФУ Андрій Павелко.

- Наша команда рада вітати братів-грузинів на українській землі. Я впевнений, що такі матчі слугують зміцненню стосунків, і переконаний, що ця гра стане далеко не останньою, — відзначив Андрій Павелко в інтерв'ю прес-службі ФФУ.

Президент Асоціації ветеранів футболу України та організатор збірної України серед ветеранів Олег Собуцький також наголосив на дружніх стосунках двох збірних та важливості проведення подібних зустрічей.

- Ми вже вчетверте за нетривалий час граємо проти грузинів. Радий, що наші шановні друзі прийняли тепер уже запрошення синьо-жовтих зіграти у Львові", — сказав Олег Собуцький.

Головний тренер збірної Грузії Александр Чивадзе відзначив гостинність українців.

- Звісно, матчі проти збірної України завжди для нас принципово товариські (усміхається). Ми завжди раді грати проти вашої команди. Бажаю основній збірній пробитися на Євро-2020 і зустрітися з нами у фіналі, — сказав наставник гостей.

Після урочистостей перед грою футболісти української збірної серед ветеранів вручили м’ячі з автографами від національної команди воїнам-учасникам АТО.

Читайте также: Шевченко, Холодницький та Баранка закликали молодих футболістів не брати участі в договірних матчах

Популярные новости