ФФУ виступила з офіційною заявою з приводу кубків Ліги чемпіонів

1669 15.05 2018   21:21

ФФУ виступила з офіційною заявою з приводу кубків Ліги чемпіонів, яка була опублікована на офіційній сторінці федерації футболу України в Facebook.

- До фіналів найпрестижніших клубних змагань світу, які відбудуться у Києві 24 та 26 травня, залишаються лічені дні. Вже зовсім скоро футбольна Україна та вся Європа об’єднаються в єдиному спортивному русі навколо двох вирішальних поєдинків найпрестижніших клубних змагань світу. Для нашої держави, яка продовжує відстоювати свою Незалежність на сході, ця подія стане ковтком свіжого цивілізаційного повітря, що, поза всяким сумнівом, сприятиме популяризації України в світі, допомагатиме у зміцненні міжнародних зв’язків та розвитку вітчизняного футболу.

Однією з найбільш яскравих сторінок в літописі підготовки України до проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА серед чоловічих та жіночих команд, стане всеукраїнський тур головних трофеїв престижних змагань. За ініціативи Президента України у квітні Кубки Ліги чемпіонів побували у різних регіонах України: Києві, Херсоні, Бериславі, Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі. Побачити на власні очі та торкнутися мрії найкращих футбольних зірок світу мали змогу десятки тисяч наших співгромадян по всій країні: юні вихованці місцевих футбольних шкіл, діти-переселенці з Криму та Донбасу, люди з особливими потребами, поранені Герої АТО та медики, які врятували їх, захисники України, які продовжують захищати нашу державу на сході, студенти, цілі сім’ї вболівальників, представники різних вікових категорій та професій. Тисячі фото з радісними вболівальниками, яким вдалося зафіксувати щасливу мить знайомства з Кубками, заполонили соцмережі та ЗМІ.

Навряд чи серед цих відданих футболу людей, особливо тисяч дітей, підлітків та людей, які жертвують своїм життям і здоров’ям заради миру в Україні та людей, які потребують нашої уваги та підтримки, знайдуться ті, хто засуджує унікальну ініціативу, що подарувала їм неповторні радісні миті. Усі вони вдячні організаторам трофі-туру за можливість зробити фото з Кубками, за те, що змогли торкнутися легендарних трофеїв, і ми досі отримуємо позитивні відгуки про цей проект з різних областей України.

Прикро, що з подачі фейкового ресурсу, який останніми днями став першоджерелом масштабних інформаційних атак на Федерацію футболу України, розпочалася кампанія, що намагається спотворити враження громадськості про цей чудовий проект і було розпочато новий виток цькування керівництва ФФУ.

Але, ми переконані, що як і будь-який негативний емоційний сплеск, ця кампанія приречена на швидке згасання та забуття. Натомість, майбутнє футбольне дійство і тур Кубків Ліги чемпіонів Україною залишиться в спогадах десятків і сотень тисяч людей назавжди. Важливо, що Україна готова до проведення фіналів Ліги чемпіонів, важливо, що ми отримали за проведену роботу найвищі оцінки від УЄФА і важливо те, що це історичне футбольне свято охоплює неймовірну кількість наших співвітчизників, щирих вболівальників з усієї України.

Читайте также: УЕФА прокомментировал фото, на котором Кубок Лиги чемпионов находится в руках падчерицы Андрея Павелко

Популярные новости