Федерація футболу учасників АТО звинуватила ФФУ у створенні фейкових організацій

2113 19.04 2018   17:12
Фото - Виктора Перегняка

Деякі представники керівництва Федерації футболу України (ФФУ), використовуючи службове становище, займаються створенням фейкових структур. Про це йдеться у зверненні до президента ФФУ Андрія Павелка керівництва Федерації футболу учасників АТО, яке опубліковано на офіційному сайті організації.

"Нехтуючи всіма нашими домовленостями та порушуючи Ваші дані обіцянки, що чітко були оголошені громадськості, знову відбуваються інтриги та маніпуляції зі сторони "трійки" Ваших підлеглих, які давно дискредитували себе у футбольному середовищі не тільки серед учасників АТО. Це перший віце-президент ФФУ Костюченко, віце-президент Собуцький та Ваш радник Латипов, який скрізь прикривається ім’ям президента ФФУ. Свідомо маніпулюючи та діючи виключно в корисних цілях у власних інтересах, вони далі продовжують проводити деструктивні дії, що спрямовані на зіштовхування між собою атовців та внесення розколу у футбольне середовище учасників АТО. За перевіреною достовірною інформацією, даними особами як ляльководами, були зареєстровані фейкові організації (ГО "Національна Футбольна Ліга учасників АТО" та ГС "Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників та ветеранів АТО"), які ніколи не проводили змагання і до АТО відношення має тільки назва! Створюються подвійні стандарти, як так званий "Відкритий Чемпіонат Героїв АТО", де участь прийматимуть особи, які жодного відношення до АТО не мають!!! Не можуть змагання називатися "Відкритий Чемпіонат Героїв АТО", якщо участь в ньому планується осіб, які жодного відношення до антитерористичної операції не мають! Намагання маніпулювати самим значенням "Героїв АТО" таким способом недопустима і викликає в нас велике обурення! Діяльність Федерації футболу учасників АТО спрямована на об’єднання та повноцінну реабілітацію всіх бійців, які ціною свого життя, захищають Україну від російської агресії в боях на Сході країни. Ми вбачаємо в таких діях Ваших підлеглих грубе порушення умов нашого договору та внесення розколу у футбольне середовище серед учасників АТО, яке розходиться з Вашими даними словами.

Ми категорично проти подвійних стандартів та пройдисвітів, які намагаються маніпулювати самим значенням учасника АТО. Прикриваючись патріотичними гаслами та обіцянками, такі пройдисвіти роблять свої чорні справи, метою яких є намагання зіштовхнути між собою атовців. Замість бажання об’єднувати зусилля і розвивати наші взаємовідносини цивілізованим шляхом, ми знову бачимо зі сторони Костюченка, Собуцького, Латипова непорозуміння, подвійні стандарти, інтриги, маніпуляції. Не для цього ми стояли на Майдані, не для цього ми втрачали своїх побратимів і своє здоров’я на війні з окупантом! Ми не будемо мовчати і ми не дозволимо з такою неповагою відноситися до воїнів АТО, більше півтори тисячі яких об’єдналися в нашій Федерації футболу учасників АТО!", - йдеться в заяві.

З її повним текстом можна ознайомитися тут.

Читайте также: Андрій Павелко: "Кубок Нескорених" - унікальний турнір, який допоможе ветеранам АТО в проходженні фізичної та психологічної реабілітації"

Популярные новости