Керівництво ФФУ та тренери збірних відвідали Головний військовий госпіталь

1595 05.12 2017   19:22

У вівторок, 5 грудня, напередодні 26-ї річниці з дня заснування Збройних сил України представники Федерації футболу України, а також наставники молодіжної та юнацьких збірних завітали до Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь".

Перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та тренер U-21 Олександр Головко, наставник U-18 Сергій Попов, головний тренер U-17 Сергій Кузнєцов та наставник U-16 Володимир Єзерський відвідали воїнів-учасників АТО, які проходять психологічну реабілітацію у відділі психіатрії.

"Перш за все, хочу передати вітання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка та головного тренера національної збірної Андрія Шевченка. У ці непрості часи ми вдячні вам за те, що в футбол можна грати і в Харкові, і в Запоріжжі. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, ми раді вас бачити на усіх матчах збірних команд", – відзначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. А лікарі клініки відзначили користь таких зустрічей для відновлення бійців.

"Я багато їжджу зоною АТО: нещодавно з Мироном Маркевичем були у Майорську, Бахмуті, Мар’їнці. Хочу подякувати за героїзм та мужність, завдяки вам країна живе і розвивається. Раніше, коли наше покоління грало в футбол, ми були для вас героями, тепер навпаки – ви наш приклад для наслідування", - сказав тренер юнацької збірної U-16 Володимир Єзерський.

Вадим Костюченко та наставники команд подарували бійцям пам’ятні сувеніри – футболки символічного 12 гравця збірної України, м’ячі та вболівальницькі шарфи. Крім того, делегація ФФУ передала госпіталю фрукти та солодощі.

Популярные новости