FootballHub влаштовує інтелектуальну вікторину "Футбольний на голову" для глядачів

04.10 2017   09:29
Фото - FootballHub

Цієї суботи, 7 жовтня, о 20:00 нова футбольна медіа-платформи #FootballHub проведе велику інтелектуальну вікторину "Футбольний на голову" для глядачів за адресою вул. Довженка, 3 (Коворкінг "САД").

У рубриці "Футбольний на голову" ведучий #FootballHub перевіряє, наскільки добре відомі футболісти знають історію свого ж виду спорту. Рубрика складається з трьох раундів, кожен з яких містить 5 питань: "Правда чи неправда", "Український футбол" і "Світовий футбол". Футболіст може скористатися трьома підказками: дзвінок другу, 50/50 і допомога ведучого.

В рамках суботньої вікторини усі охочі зможуть перевірити свої знання у сфері футболу. Так, на заході будуть сформовані команди з 5 учасників. Гра скрадатиметься з 9 раундів, у кожному з яких - 10 питань. А за кожну правильну відповідь командам-учасникам будуть нараховані бали в залежності від складності запитання. Зазначимо, що тривалість події складатиме біля 2,5 годин.

Цікаво, що до гри приєднаються українськи футболісти ФК "Олімпік" Андрій Богданов, Заурі Махарадзе, Артем Шабанов, Антон Поступаленко, а також ведуча телеканалу "2+2" Олександра Лобода.

Квитки можна придбати за посиланням.

Більше новин футболу шукайте на сторінках проекту в соціальних мережах Facebook, Instagram та YouTube.

#FootballHub - нова футбольна медіа-платформа, створена редакцією програми "Профутбол". Особливістю #FootballHub є власне відео виробництво, присутність журналістів на всіх футбольних матчах, щоденні ексклюзиви, стрімінг з різних подій.

теги: FootballHub
Notícias em destaque