Петро Димінський не йде на зустріч слідству

1931 23.08 2017   20:19
nv.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував ситуацію щодо можливої участі народного депутата Петра Димінського у резонансному ДТП у Львівській області.

Відповідаючи на запитання журналістів під час робочого візиту до Запорізької області, Юрій Луценко повідомив, що особа, яка бере на себе відповідальність за те, що вона начебто перебувала за кермом у момент дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області, насправді за кермом не перебувала.

"Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо", - цитує Луценка офіційна сторінка Генпрокуратури у Facebook.

Разом з тим, Юрій Луценко заявив, що наразі стверджувати, що за кермом був П. Димінський, не можна. Для цього треба провести ряд слідчих дій. Генпрокурор також додав, що, на жаль, П. Димінський не йде на зустріч слідству.

Нагадаємо, у п’ятницю, 18 серпня 2017 року, на автодорозі Львів – Краковець у селі Ямельня, Яворівського району сталася ДТП, внаслідок якої загинула людина.

Читайте также: Антон Геращенко - улетевшему в Женеву Дыминскому: "Пётр, вернись пока не поздно!"

Читайте также: Кортеж Петра Димінського потрапив у смертельну ДТП під Львовом (Відео)

Популярные новости