Тренери та футболісти луцької "Волині" відвідали ПАТ "Теремно Хліб"

3718 15.10 2013   14:57

Сьогодні вранці тренери та футболісти луцької «Волині» відвідали одне з найбільших в краї хлібопекарських підприємств – ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ». Хлібопеки давно запросили «Волинь» на екскурсію і сьогодні лучани вирішили відгукнутися на пропозицію – із подарунками для трудового колективу, перед тренуванням заїхали на підприємство.

Головного тренера команди Віталія Кварцяного зустріли традиційним хлібом-сіллю і запропонували одягнути усім гостям білі халати, бахіли та шапочки (хліб пекти – все ж не у футбол у бутсах грати). Щойно гравці зайшли у цехи, їхні обличчя заясніли посмішками та здивуванням. Для всіх «волинян» ця екскурсія – перша подібна в житті. Технологи ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» розповіли гравцям про всі етапи виробництва хліба, наскільки багато виробничих процесів та людської праці вони включають.

«Хлопці, погляньте, як віддають ці люди своїй праці, у нас з вами має бути багато спільного, адже і на футбольному полі не можна лінувати, сачкувати чи помилятися», - коментував екскурсію для своїх футболістів Віталій Кварцяний. Власне, як підсумок екскурсії Віталій Володимирович зазначив, що такі мандрівки дуже корисні для команди. Адже окрім того, що вони дозволяють поспілкуватися у неофіційній обстановці, футболісти дізнаються і про те, якою важкою працею заробляють сої на життя їхні вболівальники. «Ми – такі самі робітники, як і ці люди, тільки ми повинні відпрацьовувати стовідсотково на тренуваннях та у матчах», - підсумував тренер.

На завершення екскурсії для гравців організували дегустацію виробів ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», «волиняни» провели автограф та фотосесію із працівниками заводу та їхніми дітками.

Источник: fcvolyn.net
Популярные новости