Анатолій Куцев: "Приємно було бачити, що деякі гравці підійшли до цього матчу дуже серйозно"

1250 15.06 2014   10:50
Фото - fcsevastopol.com
По завершенню матчу жіночих збірних України та Чорногорії головні тренери команд провели традиційні післяматчеві прес-конференції. Першими до представників ЗМІ вийшов наставник «синьо-жовтих» - Анатолій Куцев.
- Основною задачею сьогоднішньої гри, звичайно, було те, що до матчу з Англією необхідно підійти у всеозброєнні. У чому це повинно було проявлятися? Мене і гравців задовольнила сьогоднішня зарядженість на боротьбу, навіть проти такого суперника, якого ми переважали на дві голови. Дуже добре налаштувувалися на гру. Приємно було бачити, що деякі гравці підійшли до цього матчу дуже серйозно, і навіть трішки перегоріли. Хоча ми й грали не з найсильнішою командою, але беручи до уваги таку чудову арену, і вболівальників, що не дивлячись на дощ підтримували нашу команду впродовж усієї гри, ми не могли вийти розслабленими та незібраними. Сьогодні провели чудову репетицію перед грою зі збірною Англії. А найголовніше − гравці відчули ту впевненість, яка допоможе нам в грі 19 червня.
- Сьогодні було не дуже багато глядачів, чи маєте впевненість, що на гру проти Англії прийде більше вболівальників?
- Сьогодні на установці я озвучив дівчатам, що сьогоднішньою своєю гарною та відданою грою, ми повинні привернути глядачів на стадіон. Я думаю, що той результат, який був сьогодні, а також та реклама, яка йде в місті по радіо, телебаченню і на бігбордах, слугуватиме тому, що на гру проти англійок прийде набагато більше людей. Хоча й ту кількість вболівальників, що була присутня на стадіоні, ми дуже добре чули, хочу подякувати їм за підтримку.
- Чи маєте Ви вже рецепт перемоги над Англією?
- Важко сказати. Якби було так просто знаходити відповідні рецепти одразу, то навіть жити було б легше.
В свою чергу, коуч гостей Зоран Мійович, не дивлячись на розгромну поразку, був у піднятому настрої. Як виявилося пізніше, цьому посприяв рівень організації матчу. Він подякував український Федерації, і особливо Комітету жіночого футболу за чудовий прийом, а також за те, що в них випала можливість зіграти на такому стадіоні. На завершення Зоран Мійович побажав успіху українській збірній в наступних матчах, що залишилися попереду.
Источник: ФФУ
Популярные новости