Відбулась нарада керівників ДЮСЗ

980 15.03 2013   23:10
Фото - ffu.org.ua

У п’ятницю, 15 березня, в Будинку футболу відбулась нарада керівників дитячо-юнацьких спортивних закладів з усієї України на тему «Шляхи розвитку дитячо-юнацького футболу в сучасних умовах».

На початку учасників заходу привітав перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко. У своєму вступному слові він передав привітання Президента ФФУ Анатолія Конькова учасникам зібрання і наголосив, що для Федерації футболу України є надзвичайно важливим розвиток дитячо-юнацького футболу і зараз максимум зусиль буде направлено на вдосконалення існуючою системи. «Нами вивчаються дії, спрямовані на захист власних клубних вихованців, системи договорів про спільну діяльність клубів і державних ДЮСЗ, удосконаленню договорів про спортивну підготовку у дитячо-юнацькому футболі, заохочення дитячих тренерів та справедливому розподіленню платежів солідарності», підкреслив Сергій Стороженко і запросив учасників наради до обговорення цих важливих питань. Після цього відбулося жваве та зацікавлене обговорення питань порядку денного.

Кожен з учасників наради мав змогу висловити свою думку та внести відповідні пропозиції стосовно функціонування та змін структури дитячо-юнацьких футбольних клубів та шкіл. А серед низки питань, які стояли на порядку денному, найважливішими були: зміни та доповнення до Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів; положення про атестацію ДЮСЗ сезон 2013/2014 років; компенсаційні розрахунки професіонального клубу з ДЮСЗ (клубом) та інші.

В нараді взяли участь перший віце-президент ДЮФЛ Пищев В.Ф., віце-президент ДЮФЛ Кочубінський С.О., виконавчий директор ДЮФЛ Венгер Є.М., головний тренер «U-21» Ковалец С.І.

Загалом, нарада виявилась надзвичайно корисною для всіх учасників, а враховуючи важливість даного аспекту було прийнято рішення зробити такі зустрічі постійними.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости