Телеканал "1+1" запрошений до тендеру з придбання прав трансляції еврокубкових матчів УЕФА

1071 30.06 2017   17:50
Фото - shakhtar.com

Телеканал «1+1» отримав можливість поборотися за право трансляції еврокубкових поединків. Маркетинговий партнер УЄФА компанія «ТЕАМ» запросила групу «1+1 медіа» взяти участь у тендері на придбання прав на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021, повідомила прес-служба «1+1 медіа».

- Раді повідомити, що "1+1 медіа" залюбки приймає пропозицію та візьме участь у тендері, адже для нас − це чудова додаткова можливість посилити власні позиції у трансляції цікавих футбольних подій на ринку, − сказав керівник управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степан Щербачов.

«1+1 медіа» заявляє, що розглядає участь у тендері, як гарну нагоду для розвитку групи на ринку платної дистрибуції.

- Перехід основних каналів групи на комерційні взаємини з провайдерами − це не вулиця з одностороннім рухом, а крок назустріч до побудови європейського ринку платного ТБ. Ми раді використовувати будь-яку можливість для посилення і наповнення каналів якісним преміальним продуктом, яким, без сумніву, є європейський футбол», − сказав директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

Читайте также: Остановись, мгновение: яркие кадры украинского футбола (Фото)
Популярные новости