Олександр Савенко: "Арсенал" прагне передати футбольний досвід (фото, відео)

3471 12.06 2017   19:26
http://pfl.ua

"Зіркові уроки футболу", Всеукраїнський проект ПФЛ, став наймасштабнішим соціальним проектом за всю історію Ліги. «Уроки» вже побили сподівання організаторів проекту, залучивши втричі більше дітей, ніж планувалося. За два останніх місяці більше 3000 дітей стали учасниками свята, що їх влаштовували клуби ПФЛ.

10 червня «Арсенал-Кидс» запросив дітей, їхніх батьків та гостей на велике футбольне свято до Щасливого. На навчально-тренувальній базі «Арсеналу» відбулося сімейне свято футболу, у рамках якого пройшов 26-й за ліком «Зірковий урок футболу».

Участь у заході взяло більш як 100 вихованців школи "Арсеналу" - "Арсенал-Кідс" та їх батьків. Зірковим футболістом, який проводив майстер-класи став нападаник Олександр Батальський.

Робота із дітьми – це дуже складне, але водночас цікаве завдання, і ця робота доставляє всім учасникам велике задоволення. Зі свого боку ми максимально відповідально ставилися до організації свята. Сімейний фестиваль футболу "Арсенал Кідс" ProDay був покликаний об`єднати дітей, їхніх батьків, футболістів, партнерів свята. Ми співпрацюємо з "Будинком Іграшок" та магазином "Планета дітей", до нас долучились партнери ПФЛ, батьки були дуже активними – все це створило незабутню атмосферу домашнього свята, яке, без сумнівів, вдалося.

Вкрай важливим є ставлення батьків та рідних до захоплення дітей футболом. Якщо вони розділяють їхні поразки та святкують перемоги, такі діти завжди матимуть підтримку. Ми прагнемо передати свої футбольні знання та надихнути малечу на перемоги!, - розповів Олександр Савенко, директор школи "Арсенал-Кідс".

Свято футболу тривало більш як три годин, а його програма була вкрай насиченою. Дітей розподілили на чотири команди, назви вони обрали самі: "Баварія", "Мілан", "Реал", "Барселона". Наймолодших малюків команда "Арсенал-Кідс" розважала веселими іграми та конкурсами із м`ячем. Батьки були вкрай активними, взявши участь у веселих змаганнях, конкурсах. а також у дружньому матчі із футболістами "Арсенала".

Безумовно потрібно відзначити той факт, що організатори свята зробили все можливе й неможливе для того, щоб всі учасники замап`ятали його. Безліч активностей для дітей різного віку, майстер-клас від футболістів "Арсенала" – програма різноманітна й насичена. Організатори доклали зусиль для того, щоб діти запам`ятали ці моменти. "Арсенал" займається дуже важливою соціальною справою, інвестує в Гру, її майбутнє – це гідно поваги! - розповіла Світлана Рибакова, начальник відділу маркетингу і комунікацій ПФЛ.

ПФЛ щиро дякує організаторам фестивалю ArsenalKidsProDay, у рамках якого відбувся «Зірковий урок футболу» за яскраве і незабутнє сімейне свято.

Другий сезон проходить за підтримки Федерації футболу України та потужних партнерів: ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera. ПФЛ проводить другий сезон «Зіркових уроків футболу» за участі 1000 дітей у 30 містах та містечках України.

Популярные новости