Андрій Павелко відкрив багатофункціональний спорткомплекс в Івано-Франківську (Фото, Відео)

1653 08.05 2017   11:41
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

7 травня президент Федерації футболу Андрій Павелко відвідав Івано-Франківськ. Під час візиту керівник ФФУ провів інспекцію будівництва нового міського стадіону зі штучним покриттям та відкрив сучасний спортивний комплекс для пляжних видів спорту. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації Футболу України.

Новий стадіон зводять в Івано-Франківську поблизу добре відомої місцевим вболівальникам футбольної арени «Рух». Але, на відміну, від цього спортивного об’єкту, на новому полі вже змонтовано високоякісне штучне покриття. Тому, проводити тут матчі можна буде і в холодну пору року.

Президент ФФУ перевірив якість покриття нового стадіону та обговорив з керівником Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарасом Климом графіки завершення будівельних робіт. Зведення цієї арени є спільним проектом ФФУ та місцевої влади Прикарпаття. Будівництво стадіону розпочалось наприкінці 2015 року і невдовзі буде завершено.

Одразу після завершення інспекції, Андрій Павелко разом з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком взяв участь в церемонії відкриття нового багатофункціонального комплексу для пляжних видів спорту, який зводився за сприяння ФФУ.

Особливістю цієї арени є те, що влітку тут можна проводити поєдинки з пляжного футболу та волейболу на піску, а в холодну пору року – матчі з міні-футболу, волейболу та баскетболу на штучному покритті.

Популярные новости