Команда НПУ ім. М. Драгоманова – володар Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ

2477 21.04 2017   12:56

20 квітня в Центрі фізичного виховання та спорту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» ім. І. Сікорського відбувся фінальний матч за Кубок міста Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ, в якому зустрілися збірна команда НПУ ім. М. Драгоманова та Національного університету харчових технологій.

В захоплюючому матчі перемогу здобула команда НПУ ім. М. Драгоманова з рахунком 3:2.

Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра після матчу подякував всім присутнім за чудову атмосферу на цьому спортивному святі та нагородив фіналістів і переможців розіграшу Кубку:

«Приємно, що досить багато команд беруть участь у наших змаганнях – Вища ліга нараховує десять команд, а Перша ліга – шість. У Кубку взяла участь 16 команд ВНЗ. В першу чергу це стало можливо завдяки активному та відповідальному ставленню до розвитку спорту ректорів вишів. Адже фізичне виховання молодих людей є невід’ємною частиною громадянського та патріотичного виховання. Команди демонстрували якісну гру протягом усього сезону, за що були нагородженні на цьому святі».

Офіційний партнер ФАСК: TM Parimatch
Партнери ФАСК: АБ "Укргазбанк", "Українська страхова група", Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Федерація футболу м. Києва, Федерація футзалу м. Києва, Київське міське відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спору Міністерства освіти та науки України, Спортивна студентська спілка України, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України, Рада ректорів Київського вузівського центру.

Генеральний інформаційний партнер - ХSPORT.

Інформаційний партнер - Footboom.com

Источник: Прес-реліз
Популярные новости