Андрій Павелко отримав підтримку від Міноборони України

1454 19.04 2017   10:27
Фото - FootBoom.com

В Міністерстві оборони України пройшло засідання Управління фізичної культури і спорту, за підсумками якого було обрано делегата для участі в наступному Конгресі Федерації футболу України. Також представники оборонного управління висунули власного кандидата на посаду президента ФФУ.

Учасники засідання одноголосно підтримали чинного керівника Федерації Андрія Павелка. А представлятиме спортивне управління Міноборони на наступному Конгресі, під час якого і відбудуться вибори президента ФФУ, керівник цього підрозділу Юрій Фіногенов.

Також в ході засідання його учасники акцентували увагу на тому, що Міністерство оборони залишається надійним партнером Федерації футболу України. Зокрема, йдеться про ремонт та придбання з ініціативи Андрія Павелка необхідного обладнання для кімнати реабілітації Центрального військового госпіталю. Також ФФУ та Міноборони є співорганізаторами двох турнірів, в яких беруть участь представники різних силових органів та учасники АТО.

Крім того, Міноборони спільно з ФФУ періодично проводять інші змагання серед військових, в тому числі поблизу лінії фронту, допомагають сім’ям військовослужбовців з придбанням житла та проводять різні благодійні акції для дітей захисників України.

Читайте также: "Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу" підтримало Андрія Павелка

Источник: ffu.org.ua
Популярные новости