ФФУ передала Федерації футболу Сумщини автомобіль та м’ячі для дитячих команд

1782 31.03 2017   15:02
Фото - prosport-ru.tsn.ua

25 березня на тренувальній базі футбольного клубу «Барса» у Сумах завершився перший Всеукраїнський дитячий турнір «Єдина Україна». До участі у турнірі були залучені 11 команд з багатьох регіонів України. Родзинкою турніру стала участь команд із зони АТО, а саме ДЮСШ–1 з Рубіжного та ДЮСШ–1 з Попасної Луганської області.

Першими у турнірі стали юні футболісти з харківського «Арсенала», які у запеклому та безкомпромісному фіналі зуміли перемогти футболістів з Луганщини (ДЮСШ–1 з Рубіжного) з рахунком 3:0. Бронзові нагороди вибороли місцеві футболісти – ФК «Барса».

Під час нагородження команд-учасниць, призерів та переможців турніру Сумській обласній федерації футболу було вручено ключі від автомобіля FordKuga. Також президент Сумської обласної федерації футболу Андрій Прохорович отримав сертифікат на 1000 м’ячів від Федерації футболу України. Надані м’ячі будуть передані представникам дитячо-юнацьких клубів та команд Сумської області.

Пріоритетом в роботі ФФУ та всіх регіональних федерацій є розвиток та популяризація саме дитячо-юнацького футболу, саме тому Президентом ФФУ Андрієм Павелком проводиться робота з розробки переліку заходів з організації та розвитку дитячо-юнацького футболу. Головними цілями в роботі є розробка навчально–методичних рекомендацій для організації роботи в дитячому футболі з урахуванням новітніх європейських методик, розвиток інфраструктури для дитячо-юнацького футболу та надання відповідної допомоги з надання футбольного інвентарю. На виконання зазначених завдань кожна регіональна федерація футболу отримала від ФФУ по 1000 футбольних м’ячів.

Читайте также: Збір арбітрів другого року навчання НШФА України

«Виконання завдань з розвитку дитячо-юнацького футболу є головним в роботі Федерації футболу України. Ми будемо намагатися зробити все від нас залежне, щоб надати новий поштовх в розвитку та популяризації саме дитячо-юнацького футболу» - зазначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко у своєму зверненні до учасників дитячого турніру.

Источник: ФФУ
Популярные новости