Андрій Шевченко відвідав Дім з янголами

1335 11.11 2016   21:46
ФФУ

Напередодні матчу кваліфікаційного раунду КС ФІФА-2018 між національними збірними України та Фінляндії, що вже завтра відбудеться в Одесі, головний тренер української команди Андрій Шевченко відвідав дитячий реабілітаційний центр імені Бориса Литвака. У народі за цим закладом закріпилася назва «Дім з янголом», оскільки фасад головного корпусу вінчає скульптура янгола. І справді це будинок з маленькими янголятками, які проходять реабілітацію у центрі, та великими янголами, що допомагають дітям подолати наслідки ДЦП.

Андрій Шевченко поспілкувався з засновниками центру, які розповіли йому історію створення та особливості життя закладу.

Діти та їх батьки з радістю провели час з легендою українського та світового футболу.

«Я сам батько чотирьох дітей, тому я можу лише уявити, з якими проблемами вам доводиться стикатися кожен день свого життя. Хочу подякувати персоналу Центру за ту величезну роботу, яку вони роблять для цих дітей. Бажаю всім терпіння, наснаги та віри у майбутнє» - сказав Андрій Шевченко.

Під час спілкування Шевченко заявив, що перекаже кошти на рахунок закладу, а також пообіцяв через особистий Twitter привернути увагу своїх закордонних колег і друзів до проблем дітей з особливими потребами в Україні.

Популярные новости