Вiктор Вацко: "Вiдзначив би команду гру киян"

1293 30.10 2016   22:15

Есперт програми "Великий футбол" Вiктор Вацко подiлився своїми враженнями про гру молодих динамiвцiв - захисника Олександра Тимчика та пiвоборонця Павла Орiховського.

- Якщо переходити на iндивiдуальностi, то перше, що я хотiв би вiдзначити у "Динамо" в кубковому матчi з "Зорею", - команду гру киян. Залежнiсть вiд Ярмоленка, про яку ми говорили, її не було, бо Андрiй не грав, i команднi гра стала бiльш остроткою. Не було такого, щоб центральний пiвзахисник або будь-хто iнший з гравцiв, крiм Гонсалеса, отримуючи м'яч та пiдiймаючи голову, шукав би Ярмоленка, аби вiддати йому пас.

Менi сподобався Тимчик. Циганков - вiн вже засвiчений, а в кубковому матчi з "Зорею" звернув на себе увагу Олександр Тимчик, який, до слова, грає за команду U-19, ми бачимо цей колектив в молодiжнiй Лiзi чемпiонiв, i я знаю, хлопця залучають до тренувань з першою командою. У нього досить хороший потенцiал, є швидкiсть, вiн активний й настирний. Багато роботи здатен виконати. Єдиний мiнус в нього, який проявився в грi з "Зорею", - не до кiнця вiдвучває гру, в нього багато необов'язкових фолiв. У юнацькiй лiзi - жовтi картки, тут - пенальтi.

Тепер про Орiховського. Про нього я говорив би в контекстi матчу з "Карпатами", там вiн запам'ятався. Футболiст небезталанний, цiкавий, з великим обсягом роботи. Львiв'янам ще й забив.

Популярные новости