"Кривбас" розгромно перемагає "Нікополь"

2017 25.08 2016   22:39
Фото - fcdnipro.com

24 серпня 2016 року. Середа. Суперліга Дніпропетровської області. 14 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Спартак». 17:00. 1000 глядачів. +32 градуси. Оцінка поля - 3.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - ФК «Нікополь» (Нікополь) 4:1 (2:0)

Голи: Грома (8), Ілієнко (14), Соловей (68), Штурко (84) - Шарай (53).

«Кривбас»: Афанасов, Левчук, Слищенко (к), Желнаков (Швед,46), Журавський, Атанов (Штурко,60), Нікулін, Корнійко (Кобілинський, 62), Левкович (Ісаков, 53), Грома, Ілієнко (Соловей, 65).

Головний тренер: Сергій Мазур.

«Нікополь»: Харін, Чепіль, Гіберт, Коваленко І., Холодков, Сумцов, Донець, Шарай, Чернишов (Поночовний, 59), Каранедов, Мамедов (Коваленко Є., 68).

Головний тренер: Ігор Гіберт.

Попередження: Грома (32), Журавський (50), Ісаков (86) - Холодков (65), Сумцов (86).

«Кривбас» здобуває важливу перемогу. У черговому турі Суперліги області наша команда приймала ФК «Нікополь». Хоча й нікопольський колектив займає останнє місце в турнірній таблиці, настрій у криворіжців був виключно бойовий.Старт матчу вийшов блискавичним - гості створили перший небезпечний момент у грі, але були змушені за кілька хвилин виймати м'яча з сітки власних воріт. Вже за кілька атак футболісти «Кривбасу» подвоїли власну перевагу.

«Нікополь» намагався одразу відігратись, проте на останньому рубежі надійно діяв воротар господарів Сергій Афанасов. Але кривбасівці знову пропустили від суперників після розіграшу кутового. Це сталося в дебюті другого тайму. Тому й гра набула дещо нервового відтінку. Лише третій гол у виконанні нашого нападника Сергія Солов'я заспокоїв наміри нікопольців. Остаточно добив опонента Юрій Штурко - він вийшов на заміну та скористався помилкою оборони гостей. Зрештою вболівальники на трибунах побачили відкритий футбол, а криворіжці могли забивати набагато більше. Проте зупинилися на результаті 4:1. «Кривбас» нарешті здобуває перемогу та наближається до опонентів з першої половини турнірної таблиці.

У перерві цього матчу від ГО «Кривбас має бути» діти отримали смачний подарунок у вигляді морозива, а дорослі вболівальники пробивали пенальті у ворота Андрія Жигалюка. Свято футболу вийшло, тому не хочеться його зупиняти.

Популярные новости