"Кривбас" мінімально поступається "ВПК-Агро"

1672 15.08 2016   19:51
fc-kryvbas.com.ua

«Кривбас» приймав лідера чемпіонату області з Магдалинівки. «ВПК-Агро» ще не програвав у нинішньому сезоні, здобувши сім перемог та три нічиї. У день матчу в Кривому Розі стало не по-літньому прохолодно, тому й глядачів на трибунах зібралось небагато.

Старт зустрічі видався не квапливим, але більшою ініціативою володіли гості. Кілька стандартів не принесли результату магдалинівцям. Згодом боротьба перейшла у центр поля. При такому перебігу подій кривбасівці непогано пристосувалися до опонента та почали створювати загрозу їх володінням. Спочатку Олексій Янюк з вигідної позиції пробив низом у голкіпера. Через кілька атак все той же Янюк бив з 30-метрів, чим застав зненацька воротаря Миколу Збараха. Останній з великими труднощами перевів шкіряного на кутовий. На перерву команди пішли без забитих голів.

Після відпочинку активніше заграли гості. Кілька атак суперника стали тривожним дзвіночком для «Кривбасу». Але криворіжці припустилися помилки після розіграшу кутового від клубу з Магдалинівки і наші опоненти вирвались вперед – 0:1. «ВПК-Агро» ще за інерцією володів м’ячем, проте гострих нагод не мав. Господарі поля намагалися відповісти супротивникам, проте їм заважала неточність в передачах, особливо біля карного майданчику гостей. Численні заміни від Сергія Мазура матч не врятували. Наприкінці зустрічі магдалинівці грали просто на відбій, при цьому створивши один реальний момент, коли своїх партнерів врятував Андрій Жигалюк.

Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу володаря Суперкубку області – клубу «ВПК-Агро». Цікаво, що головний суддя не компенсував до другого тайму жодної хвилини, хоча обидва наставники зробили на двох майже 10 замін. Головний тренер криворізького колективу під час матчу неодноразово був незадоволений неправильними рішеннями суддівської бригади. А після гри претензії до арбітражу мав кожен з присутніх на стадіоні «Спартак», тому від поля до своєї кімнати судді пройшли через справжній «коридор ганьби». Коли вже пристрасті трохи заспокоїлись, то вболівальники подякували гравцям «Кривбасу» за боротьбу та бажання на футбольному полі.

"Кривбас" (Кривий Ріг) - "ВПК-Агро" (Магдалинівський район) 0:1 (0:0). Суперліга Дніпропетровської області з футболу 2016 року.

13.08.2016 року. Субота. 18:30 м. Кривий Ріг. стадіон "Спартак". +13 градусів. 600 глядачів. Оцінка поля - 3.
Арбітри: Резніков Д., Рижий А., Шапошніков М. (всі м. Дніпро)
"Кривбас": Жигалюк, Помазков (Желнаков, 65), Швед, Слищенко (к), Левчук, Атанов (Штурко, 73), Янюк, Левкович (Корнійко, 46), Ісаков (Кобилінський, 76), Соловей, Аль-Азумі (Нікулін, 63)
"ВПК-Агро": Збарах (к), Сидоренко, Шухін, Падун, Киселевський (Крутенко, 46), Клименко О., Гажемон, Ломака (Прокопенко, 46), Кумпан Рябой,75), Бодня (Клименко В., 83), Філімонов (Каварма, 65)
Гол: Падун,54
Попередження: Ісаков,22, Слищенко,60

Популярные новости