Відповідь Комітету етики ФФУ на запит "Профутболу" (+Фото)

1634 31.05 2016   13:17
Фото - prosport-ru.tsn.ua

Від комітету з етики та чесної гри ФФУ до ПРОФУТБОЛу прийшла відповідь на наш запит. Ми попросили цей комітет дати оцінку поведінці Лучі Лучіано у фільмі ЗОЛОТИЙ СВИСТОК. Нагадаю, там керівник арбітрів України у розмові з колишнім асистентом арбітра Ігорем Маковеєм обіцяє тому сексуальну наругу з боку куратора арбітрів України – П’єрлуїджі Колліни і відкрито називає Маковея – мудаком.

З відповіді я зрозумів, що голова цього комітету – Ігор Кочетов і його колеги заохочують Лучіано Лучі та його братів по духу продовжувати в тому ж стилі!?!

Хочеш обкласти людину матюччями? Роби це сміливо і впевнено, тобі за це нічого не буде! Бо все пов’язано, схоплено і порішано! Ти можеш робити це в приміщенні Будинку Футболу, у свій робочий час (діалог Лучі і Маковея був у вівторок вранці, коли Лучі розписував арбітрів на черговий тур чемпіонатів). Хочеш вдарити людину, вчинити над нею розправу? Знай, тебе виправдають, і просто за це не хвилюйся!

А надокучливим журналістам розкажуть про фахові стандарти, Раду Європи та закличуть їх не ставати на шлях обману та маніпуліцій, заради отримання результату!

Ми ж бо знаємо, в комітеті арбітрів, у компанії УФІ, у самій ФФУ, та найчеснішому комітеті України із назвою "Комітет з етики та чесної гри" немає жодних маніпуляцій та обману! Перевірено циклом програм "Гра без правил" та фільмом "ЗОЛОТИЙ СВИСТОК".

Источник: Футбол 24
Популярные новости