Жіноча команда НПУ ім. М. П. Драгоманова - переможці студентського Кубку м. Києва з футзалу

2767 29.04 2016   15:50

28 квітня в спортивному комплексі НПУ ім. М. П. Драгоманова відбувся фінал Кубку м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ВНЗ під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва.

Поєдинку передувала церемонія нагородження призерів II Чемпіонату під егідою ФАСК. На початку церемонії директор департаменту фізичної культури та не олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України Вадим Стеценко зачитав привітання міністра Ігоря Жданова, який відзначив особливу роль студентських змагань у вихованні здорової нації. Далі представники органів виконавчої влади, видатні спортсмени, ректори нагородили молодих спортсменок медалями, почесними грамотами та кубками. Отримали переможниці й також цінні подарунки від офіційного партнера ФАСК – ТОВ «Парі-Матч».

Окрім цього, в своїх привітаннях спікери також загострили увагу й на особливостях саме жіночого футзалу.

«Вже вдруге ми вітаємо найкращих представниць жіночої статі! Цього сезону дівчата показали неабиякий прогрес й другий чемпіонат м. Києва з футзалу був більш яскравим та насиченим, ніж минулого року. Це найкращий результат нашої з вами спільної праці! Ви приклад для наслідування і гордість своїх батьків та вчителів» - відзначив Президент ФАСК Вадим Місюра.

У фінальному ж матчі зійшлися команди Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова й Національного університету фізичного виховання та спорту України.

«Драгоманівки» вийшли на гру більш сконцентрованими й ця налаштованість на результат дала свої плоди. 8:3 - НПУ ім. Драгоманова перемагає НУФВСУ й стає володарем Кубку м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ВНЗ.

Партнери ФАСК: ТОВ «Парі-Матч», Українська страхова група, Федерація футболу м. Києва, Федерація футзалу м. Києва.

Офіційний транслятор: xsport.ua

Довідка:

Футбольна асоціація студентів міста Києва, надалі ФАСК, створена у 1999 році. Основна мета - розвиток студентського футболу в м. Києві. Футбол та футзал сьогодні є одними із найпопулярніших засобів фізичного виховання студентської молоді.

Залучення студентів до активних форм здорового способу життя, сприяння в організації футбольних змагань у вищих навчальних закладах, проведення чемпіонату, першості та Кубків м. Києва з футболу та міні-футболу серед студентських збірних команд ВНЗ – головні завдання Футбольної асоціації студентів міста Києва.

ФАСК підписав угоду про співпрацю з Київським міським відділенням (філією) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України та Спортивною студентською спілкою України. Згідно угоди, Футбольна асоціація студентів міста Києва отримала право на проведення футбольних змагань серед студентських команд вищих навчальних закладів.

Колективними членами ФАСК є представники 25 вищих учбових закладів міста Києва.

Детальна інформація за телефоном: 050-330-28-33

Популярные новости