TV5 випустить фільм про запорізький "Металург"

1566 21.03 2016   23:15
Фото - ipnews.in.ua

Запорізький телеканал TV5 оголошує про початок виробництва та демонстрації циклу документальних фільмів про легенди Запорізького краю. За попередніми даними, цикл буде складатися з шести фільмів власного виробництва. Пошук теми та героїв, написання сценарію, зйомки та продакшн виконуються виключно творчою групою TV5.

Розпочне цикл документальних стрічок фільм про 80-річну легенду Запорізької області – футбольний клуб «Металург Запоріжжя» (ФКМЗ) під назвою «Легенди. ФКМЗ». Через скрутну фінансову ситуацію знаменитий клуб та легендарна професійна ДЮСШ «Металург» можуть зникнути з футбольної карти України та світу.


Цього допустити ні в якому разі не можна, впевнені співробітники клуба, футболісти із світовим ім’ям та футбольні фанати. Адже ФКМЗ об’єднав сотні тисяч людей у велику футбольну родину. У «Металурзі» грають цілими династіями. Стрічка «Легенди. ФКМЗ» на прикладі трьох поколінь родини Ключиків описує славетну історію запорізької футбольної команди.

Прем’єра фільму присвячена пам’ятній даті в історії ФКМЗ – рівно 25 років тому, у березні 1991 року ФКМЗ на своєму полі обіграв одну з найсильніших команд колишнього СРСР – московський «Спартак».


На жаль, через чверть сторіччя постало питання виживання одного з найстаріших футбольних клубів України. Чи є у ФКМЗ шанс продовжити свою славну історію? Як і хто бореться за життя великої запорізької футбольної родини? Чому існування «Металурга» є вкрай важливим для Запорізького регіону? Відповіді на ці та інші питання у фільмі дають відомі футболісти, співробітники клуба та представники фанатського руху ФКМЗ.
Прем’єра стрічки - 25 березня, 18.00. Місце проведення: кінозал стадіону "Славутич-Арена".

Популярные новости