Стартувала всеукраїнська акція "Прем’єр-ліга – це я"

2389 17.03 2016   22:50
Фото - fpl.ua

Прем’єр-ліга ініціювала старт всеукраїнської акції, покликаної на підвищення інтересу до змагань серед вболівальників і навіть серед тих співвітчизників, які раніше не цікавилися футболом.

Акція «Прем’єр-ліга – це я» дозволить кожному бажаючому відчути себе творцем нового бренду Прем’єр-ліги, і для початку запропонувати власний варіант нового логотипу або візуалізації.

Вперше акцію презентували 17 березня для студентів НУФВСУ. Майбутні фахівці вітчизняного спорту з ентузіазмом відгукнулися на пропозицію використати свої вміння та уяву на користь футболу.

«Ми презентуємо ребрендинг саме тут і саме для вас, тому що ви – майбутнє вітчизняного спорту, яке згодом приноситиме користь не тільки нашому футболу, а й усій Україні. Ми хочемо презентувати вам наше бачення, стратегію і розвиток. Показати, що нам важлива думка кожного», – звернувся до студентів президент Прем’єр-ліги Володимир Генінсон.

Протягом березня-квітня керівництво ліги із акцією «Прем’єр-ліга – це я» відвідає учбові та спортивні заклади у різних куточках України і не лише у містах, де базуються футбольні клуби УПЛ. За результати конкурсу у червні буде представлений новий логотип Прем’єр-ліги, а оновлені бренд та сайт – у липні. На переможців акції очікують різноманітні призи.

Для того, аби взяти участь у розіграші подарунків, не обов’язкового навіть демонструвати свої дизайнерські здібності. Достатньо просто розмістити фото на футбольну тематику на своїй сторінці у соціальній мережі з хештегами акції #премєрліга_це_я або #i_am_upl. Найбільш креативні роботи будуть відзначені окремо.

Очікуйте на деталі та умови акції на офіційному сайті Прем’єр-ліги.

Популярные новости