ЗМІ: Лужний у "Карпатах" - щось накшталт спортивного директора

1214 18.01 2016   20:54
Фото - dynamo.kiev.ua

Олег Лужний - найголовніший тренер усіх колективів «карпатівського» клубу, у яку входять головні «Карпати», молодіжна команда та U-19. Про це повідомляє "Спортивка".

Це щось схоже на посаду спортивного директора, але, як пояснили джерела "Спортивки", важливіше і вагоміше, оскільки Олег Романович куруватиме роботу інших наставників (раптово «реанімованого» Володимира Безуб’яка – головна команда, Андрія Тлумака – молодь, Романа Толочка – U-19).

Як на практиці виглядатиме взаємодія найголовнішого з головними і старшими тренерами – наразі сказати складно. Проте упродовж другої частини сезону Лужний вникатиме у суть справи, детально знайомитиметься з можливостями футболістів «Карпат», вивчатиме потребу колективу у нових гравцях і напрямках селекційної роботи. Усе для того, аби влітку надати власну концепцію розвитку команди під конкретні завдання у найближчій перспективі.

Словом, про потрапляння у Лігу Європи вже і негайно мова не йде. Але в подальшому питання єврокубків стане одним з найактуальніших для «зелено-білих». Принаймні Петро Димінський дуже цього хоче.

Популярные новости