Степан Юрчишин: "Вараксін прививав нам любов до м’яча"

1336 07.01 2016   17:03
Фото - mynews-in.net

З 3 до 5 січня у Львові відбувся традиційний юнацький турнір «Кубок Володимира Вараксіна-2016». Цього року за почесний трофей вели боротьбу 16 команд, сформованих з дітей 2003 і 2004 рр. народження. По завершенні фінального матчу своїми враженнями поділилися легендарний голеадор «Карпат» Степан Юрчишин, який ази футболу пізнавав саме під керівництвом Володимира Вараксіна та директора карпатівської СДЮШОР Ігор Савицький.

Степан ЮРЧИШИН (легендарний нападник «Карпат»): «Ми вкотре переконались, що цей турнір потрібен дітям, які, у свою чергу, старалися довести не лише свою перевагу над суперником, а й прагнули показати на людях власну майстерність. Цей турнір служить дитячому українському футболу. Свого часу я був вихованцем Володимира Єгоровича Вараксіна і знаю, як він по-батьківськи прививав нам любов до шкіряного м’яча. Цю рису я засвоїв на все життя і тепер завжди намагаюся її втовкмачувати у голови молодим футболістам».

Ігор САВИЦЬКИЙ (директор СДЮШОР ФК «Карпати»): «Ось і закінчився нинішній турнір. І не зважаючи на те, що він не завершився перемогою нашої команди, ми залишились задоволені рівнем змагань. Хоча у спорті завжди хочеться більшого. У фіналі грали кращі команди турніру, але мені особисто більше сподобалась гра карпатських команд, які виборювали п’яте і шосте місця. Ось тут дійсно не бракувало емоцій. Та ми керуємось окрім спортивного вишколу ще й виховними принципами молоді. Це щось на зразок тіста у руках пекаря. Хліб повинен бути смачним, а молодь рости здоровою».

Популярные новости