Расистський скандал: один з учасників бійки на матчі "Динамо" - "Челсі" визнав провину

806 22.12 2015   18:29

Київська прокуратура передала до суду обвинувальний акт відносно людини, яка була одним із нападників на чорношкірих глядачів під час матчу «Динамо» з «Челсі».

«Київською місцевою прокуратурою №6 м. Києва (Печерський район) скеровано до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості стосовно зловмисника, який вчинив бійку із вболівальниками під час проведення футбольного матчу між київським «Динамо» та лондонським «Челсі». Інцидент стався 20 жовтня на трибунах національного спортивного комплексу «Олімпійський».

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та з ним укладено угоду про визнання винуватості у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб.

Інші особи, які також брали участь у хуліганських діях, встановлюються», - йдеться в повідомленні на офіційному сайті прокуратури.

Читайте также: Расистский скандал: установлен один из участников драки на матче "Динамо" - "Челси"

Нагадаємо, що УЄФА ухвалив рішення покарати київське «Динамо» двома домашніми матчами без глядачів, один з котрих вже було зіграно, а також встановив штраф у розмірі 100 000 євро за безлади на трибунах під час матчу Ліги чемпіонів проти «Челсі».

Популярные новости